Нова порция дербита от Шампионската лига във вторник вечер с MAX Sport

10:27, 25 фев 20 / Спорт 25 2144 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредната порция качествени сблъсъци от 1/8-финалите на Шампионска лига очаква феновете на футбола във вторник вечер по MAX Sport. Началният час на двубоите е 22:00, като по MAX Sport 2 един срещу друг ще се изправят Челси и Байерн Мюнхен, а по MAX Sport 3 ще се излъчи дербито между Наполи и Барселона.

Байерн влиза в сблъсъка срещу Челси като големият фаворит за продължаване напред, но баварците трябва да имат едно наум за битките срещу английския си опонент. През 2012 година двата отбора играха финал в Шампионската лига на „Алианц Арена“ в Мюнхен, когато късен гол на Дидие Дрогба и драма при изпълнението на дузпите лишиха домакините от трофея и го пратиха към Лондон.

По същото време, когато Челси и Байерн излизат на „Стамфорд Бридж“, на „Сан Паоло“ в Неапол местният Наполи ще се изправи срещу Барселона. Домакините изпращат много противоречив сезон, като са далеч от челните места в Серия А, а заради конфликтите между президента Аурелио де Лаурентис и играчите, треньорът Карло Анчелоти се раздели с поста си. Барселона също е с нов наставник от известно време, след като Кике Сетиен замени Ернесто Валверде. Каталунците имат сериозни проблеми в атаката, където дълготрайно контузени са Луис Суарес и Осман Дембеле, а новото попълнение Мартин Брейтуейт няма картотека за Шампионската лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама