Max Fight вдига Пловдив на битка през април

09:55, 24 фев 20 / Спорт 25 2561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спортният календар на бойната верига Max Fight за 2020-та започва на 25-ти април с издание на турнира в град Пловдив, съобщи mma.bg. Събитието ще се проведе в спортната зала на комплекс "С.И.Л.А." на ул. Тракия 50.

ММА борецът Владислав Кънчев защитава титлата си на 14-и март

Турнирът ще предложи разнообразна бойна програма, като са предвидени битки по правилниците на ММА, бокс и кикбокс. Очакваме да видим едни от най-подготвените лица в родните бойни спортове, а за боксовите срещи ще се грижи лично Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат Пулев и други топ боксьори.

В една от срещите президентът на Max Fight Любен Джубрилов, потвърди че ще има и шампионски двубой, а самата галавечер ще се излъчи на запис по две български телевизии.

Тройно българско участие в ММА турнир в Сърбия

Билетите скоро ще бъдат в продажба в мрежата на Eventim и ще са на цени от 20, 30 и 40 лв, а ВИП местата ще са на цени от 50 и 100 лв. с включен кетъринг.

Max Fight е една от най-големите бойни вериги у нас, както и най-постоянната - с над 40 издания зад гърба си. Последните турнири от 2019-та показаха много добре организирана програма от високо ниво и страхотни преживявания на зрителите, дошли да се насладят на бойното шоу на живо.

Организаторите споделиха, че предстоят и още няколко турнира през годината – в Слънчев Бряг през юни, в Свети Влас през август и в София през октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама