След скандала за КРС: Патриотите остават в коалицията

16:16, 23 фев 20 / Политика 25 2307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Скандалът при избора на членове на КРС не е повод за напускане на управляващата коалиция, заяви пред БНР съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов. По думите му "флиртовете" в едно управление могат да имат тежки последици, свързани с липса на доверие и ерозия на авторитета на институциите, на които се избират членове, като КРС.

Участва ли ДПС в управлението

В Комисията влязоха хора на ГЕРБ и ДПС. Това ядоса Патриотите, които заподозряха, че се формира ново управляващо мнозинство. 

"Последните седмици са тъжни като равносметка, защото не говорим само за война между институциите, а за огромни разломи в обществото", коментира Искрен Веселинов. Според него омразата е търсен ефект в редица политически действия.

"Мобилизирането на подкрепа чрез омраза и чрез силно говорене, без оглед на последиците се превърна в практика в последните години. Неприемането на изборните резултати също се превърна в една такава практика. Вървим към ситуация, в която никой няма да е доволен от управлението - каквото и да е то. А управление без подкрепа е безсмислено, защото не може да промени нищо в позитивен план", категоричен беше той.

Левски за партийна употреба

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама