Къде няма да има вода в София

07:10, 19 фев 20 25 1907 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Владайска“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Скобелев“ до ул. „20-ти април“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „20-ти април“.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Сехово“ жк. „Гевгелийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 110, бл. 11, бл. 12, бл. 8 вх. А, Б, В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 12.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Червена роза“ с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емануил Александров“ , ул. „Крайна“, ул. „Ридо“, ул. „Могилата“, ул. „Нов живот“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нов живот“ ъгъла с ул. „Искърска“.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Кралича“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Кралича“ от ул. „Биримирски извор“ до ул. „Успех“;
ул. „Успех“ от ул. „Олдашавец“ до ул. „Лазар Михайлов“,ул. „Поп Георги Величков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Биримирци“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Гурко“ кв. „Бусманци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на площад „Елин Пелин“,
ул. „Ген. Гурко“ от ул. „Пробуда“ до площад „Елин Пелин“,
ул. “Св. Св. Кирил и Методии“ от ул. „Лашова“ до ул. „Ген. Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Елин Пелин“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама