А1 пуска в продажба Samsung Galaxy S10 Lite и Samsung Galaxy Note10 Lite

13:28, 10 фев 20 25 1849 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-новият представител на серията Samsung Galaxy S10 Lite вече се предлага в търговската мрежа на А1 и в онлайн магазина А1.bg, а Samsung Galaxy Note10 Lite ще се появи в продажба по-късно тази седмица. Те ще бъдат на цени от 36,99 лв./месец за S10 Lite и 35,99 лв./месец за Note10 Lite с план A1 ONE Unlimited 5XL, съобщиха от А1.

Въпреки обозначението Lite, смартфоните впечатляват със своите възможности за работа с много приложения едновременно, снимки, видео, продължителност на живота на батерията и големия капацитет за съхранение на данни. Едно от ключовите предимства и на двата смартфона е 4500 mAh интелигентна батерия и супер бързо 25W зареждане. Благодарение на това зареждането става супер бързо – само за 1 час и батерията може да издържи до 2 денонощия. А в зависимост от ежедневните начини на употреба, оптимизира потреблението на енергия, като затваря рядко използваните приложения. Друга ключова характеристика обща и за двата модела е технологията Game Booster, която се адаптира към специфичните начини на употреба на ползвателя, за да оптимизира температурата, батерията и паметта, и по този начин игрите минават на следващо ниво.

Samsung Galaxy S10 Lite е с 6.7 инчов Инфинити-О дисплей, елегантен дизайн със заоблени ъгли и се предлага в зашеметяващия цвят черна призма. Той впечатлява с 48-мегапикселова основна камера за снимки във висока резолюция и през деня и през нощта, която също разполага с възможности за дигитално приближаване на образа. Ултраширокоъгълната камера е с обхват 123 градуса и е подходяща за снимане на пейзажи, а предната камера е с 32MP и улеснява селфитата. Super Steady OIS камерата позволява по-широк ъгъл на корекция, който дава възможност да добавите стабилност и UHD качество на видео и снимки при слабо осветление. Потребителите могат да превключат на Super Steady Mode за снимки в движение. Интересна характеристика е, че Galaxy S10 Lite разполага също и с Audio Zoom микрофон, който ефективно се насочва и подобрява звука в реално време докато приближавате и отдалечавате.

Samsung Galaxy S10 Lite улеснява потребителите със своите вградени инструменти за редактиране на видео. Galaxy S10 Lite комбинира бърз осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 855. Благодарение на него потребителите могат да извършват много дейности едновременно. Galaxy S10 Lite е с 8GB RAM, 128GB вътрешен капацитет за съхранение, който може да се надгради с microSD карта с капацитет до 1TB.

Най-краткото определение за Samsung Galaxy Note10 Lite би било – мощен като компютър. Мощността на Note10 Lite идва от 10 nm осемядрен процесор Exynos 9810, в комбинация с 6GB RAM памет и 128GB пространство за съхранение, което може да се надгради с до 1TB с помощта на microSD карта. Моделът тежи само 199 грама и е с елегантен дизайн от стъкло, метал и 3D блестяща пластмаса, с гладки извивки за по-удобен захват. А Инфинити-О дисплеят му е с диагонал 6.7 инча и има вграден сензор за пръстови отпечатъци. Предлага се в цветовете сребърно сияние, черно сияние и червено сияние.

Потребителите на Note10 Lite могат да редактират своите видеоклипове още по-прецизно, благодарение на интелигентната писалка S Pen, която е характерна за Samsung Galaxy Note и изпълнява функциите и на дистанционно управление. Същевременно тя осигурява възможност потребителят винаги да е готов за записки и дава свобода на креативността. S Pen се зарежда изключително бързо, като трябва да бъде поставена в смартфона само за 40 секунди, за да може да работи в продължение на половин час.

Note10 Lite е с професионална камера, с която потребителите могат да използват фокус на живо и оптимизатор на сцени, двукратно оптично увеличение и нощен режим, а предната камера на смартфона е с 32МР. С камерите може да се регулира замъгляването, да се добавят боке и специални ефекти, с които видеоклиповете изглеждат също толкова зашеметяващо, колкото и снимките.

Ключови думи
А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама