Агресивен мъж преследва и заплашва с нож бременна жена в столицата

08:30, 07 фев 20 / Крими 25 1836 Topnovini
1

Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена в квартал „Дървеница". Преди година се опитва да я удуши. Двамата живеят в двуфамилна къща. Агресивният  човек нападал и малки деца в квартала, твърди  потърпевшата. Мъжът малтретирал и животни. Всичко това е документирано с клипчета. Жалбите в полицията и прокуратурата засега са без резултат.
„Живеем тук от 2013 г., но положението стана критично преди 2 години. Нямаме роднинска връзка. Живеем на първия етаж, останалите два етажа са негови”, каза потърпевшата Златка Мехова, предава Нова телевизия.

Мъжът не е освидетелстван, но неговите роднини не се интересуват. Има син и дъщеря, които не живеят тук и казват, че той е добре”, посочи още тя.

Търсим помощ, за да бъде настанен за лечение. Знаем, че лечението ще е краткотрайно, но поне това ще помогне да се оправи положението и ще му дадат някакви лекарства”, смята Златка Мехова.

Бременна съм и сега живея в една вила на 30 км оттук. От полицията ни посъветваха да направим така. Голямото ми дете също е там с нас. Спрели сме го от училище, защото не можем да живеем тук”, допълни тя.

Пуснали сме жалби в полицията. Осем часа стояхме в писахме обяснения при тях, а той беше задържан за 2 часа. Казаха, че нямало достатъчно доказателства и го пуснаха”, каза Дойчин Мехови.

„В съседство има и училище. Бащи са гонили мъжа, за да го бият. Той складира боклуци в двора на училището. Миризмата е ужасна”, посочи още той.
Повече по темата гледайте във видеото.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.