„Мачът на звездите“ с променен формат в памет на Коби Брайънт

19:40, 31 яну 20 / Спорт 25 2470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Номер 24, носен от починалия в неделя Коби Брайънт, ще играе основна роля в определянето на победителя в „Мача на звездите“ в НБА, който ще се проведе следващия месец в Чикаго, обявиха от лигата, пише БГНЕС.

Като част от промените за звездния сблъсък между Изток и Запад на 16 февруари, всяка четвърт ще послужи като мини-игра за благотворителност и резултатите ще бъдат нулирани в началото на втората и третата четвърти.

В последната, която няма да бъде с часовник, победител ще бъде отборът, който постигне определен брой точки, определен от общия брой на тима за първите три четвърти и добавяйки 24 пункта. НБА, който обяви промените в опит да направи мача по-конкурентен, заяви, че допълнителните планове да почетат Коби по време на „Мача на звездите“ ще бъдат обявени на по-късен етап.

Брайънт, една от най-уважаваните спортни фигури в света, и неговата 13-годишна дъщеря Джана бяха сред деветте жертви, който починаха в неделя, когато частният им хеликоптер се разби извън град Калабасас в щата Калифорния. По време на 20-годишната си кариера в лигата, прекарана изцяло с екипа на Ел Ей Лейкърс, Брайънт спечели пет шампионски пръстена и бе част от „Мача на звездите“ 18 пъти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама