Застреляха мъж, след като взе 23 деца за заложници

11:33, 31 яну 20 / Свят 25 1850 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж, който организира фалшиво празненство по случай рождения ден на дъщеря си и взе за заложници 23 деца в Индиябе застрелян от полицията, заявиха местните власти, цитирани от ДПА и dariknews.bg.

Петел боец закла стопанина си в Индия

Всички деца, взети за заложници от мъжа в село в щата Утар Прадеш, Северна Индия, са спасени, каза говорителят на полицията Ананд Шарма. Децата, на възраст между шест месеца и 15 години, са в безопасност. "Това беше една нощ на паника и ужас за жителите на селото, които бяха притеснени за децата си", заяви говорителят.

Мъжът Субхаш Батхам по-рано е бил пуснат на свобода под гаранция по дело за убийство. С взимането на децата за заложници той искал да принуди властите да свалят обвиненията срещу него.
Полицията се опитала да преговаря с Батхам за доброволно прекратяване на заложническата криза, но той се държал агресивно.

След престрелка с дошлите на място полицаи мъжът бил застрелян.

Индия изпраща в космоса робот-жена

Съселяните по-късно пребили съпругата на Батхам, заяви Шарма. Когато съселяните видели, че жената се опитва да избяга от местопрестъплението, те започнали да я замерят с камъни и тухли.

Съпругата на похитителя починала днес от раните си, съобщи индийската телевизия NDTV.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама