Васил Божков отрече да е в Дубай

08:55, 31 яну 20 25 3268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На разположение съм. Къде съм не е най-важното", каза бизнесменът Васил Божков и отрече информацията да се намира в Дубай, съобщи Нова телевизия. Той разкри, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Бизнесменът заяви, че твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв., които трябва да изплати на държавната хазна, е злостна пропаганда.

Последният полет на частния самолет на Васил Божков е бил София-Дубай

„Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния”, коментира Божков.

Toй коментира пред bTV и обвиненията от страна на съдружника му Цветомир Найденов, че е изнасилвач, като посочи, че това са пълни глупости. „Подобно нещо не заслужава да бъде коментирано. За първи път чувам, че момичета са подали жалби срещу мен. Това е смешно“, каза той.

По-късно говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви, че в интерес на воденото разследване все още няма да коментира въпроса.

Найденов: Божков е в черния списък на САЩ и ЕС

По отношение на другото отправено обвинение от страна на Найденов за опит за убийство на Манол Велев, Божков също заяви, че това са пълни глупости. „Какво друго остава - сигурно ще ме свържете с опита за убийство и на папата“, посочи бизнесменът. Той отрече и да е заплашвал Цветомир Найденов и семейството му с убийство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама