Вятърът намалява, температурите стигат до 14 градуса

06:40, 31 яну 20 25 1865 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък облачността, първоначално висока и средна, ще се увеличи и към края на деня и през нощта срещу събота само на отделни места в Източна България ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9 и 14 градуса, в София около 10 градуса.

Над Черноморието облачността ще се увеличи, но чак през нощта срещу събота е възможно да превали слаб дъжд. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще духа силен, по-късно през деня и бурен северозападен вятър. Облачността постепенно ще се увеличи, но само на отделни места по високите части ще превали слаб сняг. Максималната температура на 1200 метра ще бъде 6 градуса, на 2000 метра около 0 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен и временно силен вятър от западюгозапад, дневните температурите ще се повишат още и максималните ще бъдат между 13 и 18 градуса. В неделя за кратко вятърът ще се ориентира от северозапад и температурите относително ще се понижат. Облачността ще е променлива, по-често значителна и на изолирани места ще превали дъжд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама