Ще е облачно и на много места ще вали дъжд

06:40, 29 яну 20 25 2118 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В сряда ще е предимно облачно, на много места - с превалявания от дъжд. Вятърът ще е слаб до умерен, от запад-югозапад, като вечерта в Западна България ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Ще се задържи топло за сезона. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните - между 7 и 12 градуса.

Над планините ще е предимно облачно, с превалявания от сняг, под около 1300 метра - от дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад, който вечерта ще започне да се усилва. Максималната температура на 1200 метра ще е около 3 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

Над Черноморието ще е предимно облачно, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, предимно запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е около 8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В четвъртък ще бъде ветровито, с променлива облачност, сутринта все още е възможно да превалява слабо - предимно сняг. Температурите временно ще се понижат и преобладаващите минимални ще бъдат между минус 2 и 3 градуса, а максималните - между 5 и 10 градуса.

В петък облачността ще бъде променлива, по-често - значителна, и на отделни места ще превали слаб дъжд. В петък сутринта вятърът временно ще отслабне и сутрешните температури ще останат сравнително ниски. През деня ще се усили вятърът от запад и дневните ще се повишават с 4-5 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама