Снимки на деня - 28 януари 2020

13:40, 28 яну 20 25 3735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Графити срещу президента на САЩ Доналд Тръмп с отпечатък от обувка върху лицето му, нарисуван от протестиращи палестинци в Газа.
Фенове на загиналия при катастрофа баскетболист Коби Брайънт отдават почит пред графити с неговия и на дъщеря му образи на Mr79lts и Muck Rock в Лос Анджелис.
Служители със защитни маски пръскат дезинфектант във влак в Банкок, Тайланд - една от мерките срещу новия коронавирус.
Провесени карнавални костюми от прозорец по време на традиционния парад Joaldunak по пътя между градовете Итурен и Субиета край Навара, Испания.
Спасени бебета кенгуру живеят в имот на Кевин и Лорита Клапсън в Източен Лин, Австралия.
Продавач на балони на хълм над Кабул, Афганистан.
Студенти в спални чували протестират със спане в метрото в Прага, Чехия, с което се опитват да алармират за липсата на сън сред учащите.
Едногодишнят Лео, Том Мур и Хайди Ейгън - двойници на херцога и херцогинята на Кеймбридж и сина им Джордж, по време на Международно изложение на играчките в Нюрнберг, Германия.
Винтидж автомобили изложени по време на международно рали в Делхи, Индия, по време на което за 23 дни ще изминат 4000 км.
Отлив на чуждестранни туристи в Шри Ланка след серията самоубийствени атентати на Великден 2019 г., при които загинаха над 100 души, а над 500 бяха ранени.
Графити срещу президента на САЩ Доналд Тръмп с отпечатък от обувка върху лицето му, нарисуван от протестиращи палестинци в Газа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама