А1 започва продажбите на новия Huawei P smart Pro

10:06, 22 яну 20 25 1921 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Huawei P smart Pro е най-новото попълнение в портфолиото от продукти на А1. Устройството влиза на пазара със заявка да се превърне в лидер в средния клас, комбинирайки конкурентни цени с технически характеристики, които доскоро бяха запазена територия за флагманите.

Новият модел на Huawei ще се продава за 299,99 лeвa в брой и за 15,99 лeвa на месец на изплащане с тарифен план A1 One Unlimited 5XL, съобщиха от А1. 

Снимка: А1

Устройството веднага се отличава със своя 6,59-инчов Huawei Ultra FullView дисплей с разделителна способност 2340 x 1080 FHD+, с гъстота на пикселите 391ppi. По този начин P smart Pro показва по-ясни и по-ярки цветове, което го прави особено подходящ както за любителите на видеоигрите, така и за четене или гледане на филм.

Друга иновативна характеристика на устройството е страничният сензор за пръстов отпечатък. Лабораторните тестове на Huawei показват, че това позициониране позволява отключването на телефона само за 0,3 секунди. В същото време, благодарение на сливането на бутона за захранване и сензора за пръстови отпечатъци, събуждането на гласовия асистент става само за 1 секунда. 

Надпреварата в създаването на все по-добри и по-добри камери вече поглъща и средния клас устройства, за което свидетелства прецизната тройна камера на Huawei P smart Pro. Тя комбинира 48-мегапикселова основна камера за фини детайли, както и 8 MP ултраширокоъгълна камера и 2 МP боке камера. Любителите на фотографията ще се радват да научат и за подобрения алгоритъм, по който софтуерът обработва изображенията.

Впечатление прави и иновативната поп-ъп камера. Тя се издига автоматично, когато правите селфи и се прибира, когато сте готови. Обновеният алгоритъм за красиви селфита ретушира портретите, фокусирайки се повече върху лицето, а резултатът са перфектни изображения, дори при слаба осветеност.

P smart Pro може да се похвали и със значително място за съхранение с размер от 128 GB. Технологията за компресиране на файлове EROFS спестява място, докато 6 GB RAM ефективно осигуряват безпроблемна работа, дори при използване на множество приложения. Паметта на устройството може да бъде допълнително разширена до 512 GB с помощта на слот за МicroSD карта.

Подобреният 8-ядрен чипсет Kirin 710F увеличава скоростта на работа и намалява консумацията на енергия. Това е още една причина смартфонът да работи безпроблемно, дори и с по-тежки 3D видеоигри.

Устройството се предлага от А1 в комплект с преносимата батерия ttec PowerCard, която разполага със капацитет от 5 000 mAh. Huawei P smart Pro може да бъде открит както в магазинната мрежа на А1, така и в онлайн магазина на компанията на А1.bg.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама