Стартира подкаст за бойни спортове "3 Рунда"

09:17, 20 яну 20 / Спорт 25 1215 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новото студио на mma.bg е готово и още в понеделник започва нова рубрика, която ще се излъчва на живо във Facebook страницата им. Видеоподкастът за бойни изкуства носи името "3 Рунда" и ще излъчи пилотния си епизод на 20-и януари от 19:30 часа.

"3 Рунда" си има правила - в него няколко човека ще анализират и дискутират 3 горещи и актуални теми, като всички гледащи на живо могат да се включват активно в дискусията с коментари в Facebook.

За всяка тема е отделен по 1 рунд, който трае 25 минути. Ако обаче дискусията е наистина полезна и интересна, към рунда ще имаме продължения.

В Епизод 1 ще си говорим за следните три теми:

Ще анализираме двубоя на Конър Макгрегър в UFC 246, както и това как един човек промени правилата на играта;
Ще си поговорим за предстоящия боксов двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа;
Ще разгледаме феноменът "New Year, New Me" или това как да задържим правилния фокус и мотивация през цялата година.

Всички, които гледат "Три рунда" на живо в Facebook страницата ни в понеделник (20 януари) от 19:30, могат да се включват в дискусията с въпроси и коментари, които ще се четат постоянно, така че заедно да направим един полезен разговор.

В края на живото излъчване ще изтеглим и тримата късметлии от играта на mma.bg и Monster Energy за прогноза на двубоя между Макгрегър и Серони в Instagram, които ще спечелят уникални ММА ръкавици Monster Energy - Conor McGregor Signature Series и по един страхотен календар с момичетата на Monster Energy.

За всеки, който смята че има аналитично мислене, тренира и има наблюдение върху бойните спортове и иска да помогне в развитието на рубриката и има желание да се включи в участията на живо в студиото - пишете ни в Facebook.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама