Ники Кънчев: Телевизията е магия и трябва да продължава да бъде

11:19, 19 яну 20 25 1538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поначало телевизията е една магия и тя трябва да продължава да бъде магия. Едва ли някой ще я убие. Това заяви в ефира на БНТ дългогодишният радио и телевизионен водещ Ники Кънчев.

Той разказа за най-големия комплимент, който е получавал по време на кариерата си. "Едно от най-хубавите неща, които съм чувал, е когато дойдоха английските продуценти на "Стани богат" и при мен започнаха да се учат сръбският водещ Иван Желкович, след това и македонският водещ. В тези разговори английските продуценти ми казаха, че съм един от най-добрите водещи на "Стани богат" в света. Може би и фактът, че продължавам с тази кариера, е най-големият комплимент. Ако не ставах, той животът щеше да ме изхвърли", допълни той.

Като свой личен принос в начина на водене по радиото и телевизията той изтъкна чувството си за хумор, усмивката, вкарването на сериозни теми в уж лекото.

Ники Кънчев беше категоричен, че едва ли може да бъде политически журналист. "Не е мое, далеч съм от това".

Той сподели също, че продължава да си купува вестници, защото му харесва, въпреки че неговият подкаст е само в интернет. "Но той е на ниво телевизия и спокойно може да бъде пуснат в телевизията. Правя го, защото е модерно и всичко минава дигитално, глупаво би било да стоим на друг етап", каза още Кънчев.

Важното за теб: Миро с различно ДНК

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама