Нападнаха Миле Китич по време на концерт в Базел

14:25, 14 яну 20 / Свят 25 3230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на гостуване в заведение в Базел. Това съобщи сръбското издание „Курир”, цитирано от Нова телевизия.

Нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната намеса на органите на реда предотвратила по-сериозен конфликт.

Пред изданието фолклегендата сподели подробности за случката.  „Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми каза:„ Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това го изведоха. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, обясни Китич.

Заедно с него в заведението била и съпругата му – певицата Марта Савич. По време на грозната сцена тя се изплашила и разплакала.  Не се е наложило изпълнителят да търси медицинска помощ, а концертът продължил.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама