Простреляха в Атина бивш сръбски национал

10:49, 08 яну 20 / Свят 25 1554 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият сръбски национал Дарко Ковачевич е в болница в Атина, след като срещу него e било стреляно.

Покушението е станало снощи, на връх сръбската Коледа, в луксозното предградие на гръцката столица Глифада. Непознат е стрелял по Ковачевич пред дома му в момента, в който той е излязъл от автомобила си, пише в. "Курир", предава БНР.

Бившият футболист е улучен с куршум в крака, но няма сериозни наранявания. На мястото на инцидента бързо е пристигнала линейка, която го е откарала в болница.

Ковачевич вече е разпитан от полицията, а гръцките медии цитират първите му думи: “Видях човек, който излезе от кола с пистолет в ръка и тръгна към мен. Когато стреля, инстинктивно се хвърлих надясно. След това видях как той побягна, качи се в автомобила и изчезна”.

Предполага се, че стрелецът е имал съучастник, който го е чакал в колата. Полицията смята, че атаката срещу Ковачевич е била подготвяна дълго време и извършителите са били наясно точно кога той ще се появи пред дома си.

Дарко Ковачевич е на 46 години. Юноша е на Раднички (Ковин), а професионалната му кариера преминава през Пролетер (Зреняинн), Цървена звезда, Шефилд Уензди, Реал Сосиедад, Ювентус, Лацио и Олимпиакос. Има 59 мача и 10 гола за националния отбор на Сърбия

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама