Какво пие детето, заснето в клипа с бутилка бира в ръка

09:36, 08 яну 20 25 1657 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Клип, на който се вижда как невръстно дете пие от бирена бутилка и прави странни движения, като изглежда леко замаяно, взриви социалните мрежи в началото на седмицата. Два дни по-късно бащата на момчето беше задържан.

Задържаха бащата на 2-годишно дете, заснето с бутилка бира в ръка

„Майка ми му даде празно шише. Вътре има само пяна”, разказва бащата на детето Иван Николов пред Нова телевизия. „Шишето беше празно до мен. Сипах му лимонада. Взех детето да си играе, за да си правим майтап. Като чува музика и така играе”, разказва бабата Мария.

Съседи споделят, че Иван си гледа добре децата. "Ходят на училище и на детска градина. Децата винаги са облечени, никога не са оставяни гладни", казват още съседи.

"Дали родителите са проявили безотговорност или небрежност, за това е образувано досъдебно производство, обект на разследване от други органи. Ние ще приложим целия инструментариум, който ни позволява закона. Трябва да подадем ръка на това семейство. Трябва да ги научим как да бъдат отговорни родители, загрижени, да образоват децата си. Те са обект на социално подпомагане. Нямаме сигнали за неглижиране на децата. Условията са прилични”, заяви Галя Николова, началник отдел "Закрила на детето" в Правец.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама