ПЪРВО В ТОПНОВИНИ: Ето кой ще води новото вечерно шоу на bTV

13:10, 30 дек 19 25 40415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От няколко дни в ефира на bTV вървят промоклипове за новото вечерно шоу, което екип на телевизията подготвя след напускането на Слави Трифонов.

В различните клипове се намеква, че водещият няма да е два метра висок и някъде в името му фигурира буквата Н.

Единствено ТОПНОВИНИ успя да научи кой ще води новото вечерно шоу и кога стартира то. В последните няколко месеца телевизията организира вътрешен екип, под ръководството на Ангелина Белчева. За главен редактор на новия проект е назначен Цветомир Семов - бивш водещ и продуцент на bTV Новините, както и продуцент на Новините на Нова.

Семов напусна преди години bTV, за да се трансферира в Нова с екипа на Дарина Сарелска. След като Сарелска бе отстранена, Семов остана на работа в медиата до придобиването и от братя Домусчиеви.

Сред останалите членове на екипа личат имена работили за “Господари на ефира” и неуспешния проект “Star machine” по фалиралата ТВ7.

В последните месеци са провеждани различни кастинги за водещ на новото шоу. В този етап са спрягани имената на Милен Цветков, Драгомир Симеонов, Иво Аръков и други. Въпреки това екипът, стоящ зад проекта, се спира на име, непознато за аудиторията извън фейсбук и центъра на София.

Така водещ на новото вечерно шоу на bTV ще бъде Николаос Цитиридис.

До момента той е известен като един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Роден е през 1994 година в Атина, но докато е петгодишен, семейството му идва в България. Николаос стартира stand up comedy кариерa преди почти четири години. Тогава решава да се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София. Успява да спечели наградата от 100 лева в същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го забелязва и го кани да се включи в ускорената програма на проекта. Скоро след това Николаос подписва и договор с Комеди Клуба. Проектът за ново вечерно шоу на bTV е втори след фалстарта на “Вечерното шоу на bTV”, което бе спряно след едва няколко броя през 2017-а.

Тогава ТОПНОВИНИ отново първи разкри името на водещия - известният като station voice на телевизията Мариан Маринов. Той бе сред учредителите на "Да, България", подготви първите им видеоматериали и на последните избори оглави листата на движението в Ловеч. По време на предизборната кампания избухна скандал около Маринов, тъй като гласът му бе използван неправомерно във видео на коалиция "БСП за България", призоваващо да се гласува за Таско Ерменков.

“Вечерното шоу на bTV” издържа едва няколко броя и бе спряно толкова бързо, колкото и стартира. Засега не е ясно какъв ще бъде толерансът към новия проект, но се предполага, че ще се тества поне до края на летния сезон на bTV. Стартовата дата за вечерното шоу с Николаос Цитиридис е 27 януари 2020, а проектът ще се намести в слота, освободен от Слави Трифонов - 22:30.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама