Повдигат нови обвинения срещу Харви Уайнстийн

08:51, 29 дек 19 / Свят 25 1964 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмовият продуцент Харви Уайнстийн може да се сдобие с нови обвинения за сексуални посегателства, този път от съда в Лос Анджелис.

Срещу Уайнстийн има осем нови дела, заведени в съда в града, по които в момента се събират доказателства.

Според изтночници на портала TMZ един случай на сексуално посегателство е напълно доказан, предстои разследване и по останалите седем.

Докато текат разследванията, в телевизионно интервю Уайнстийн описва себе си като "забравен мъж" и допълва, че винаги е давал път на жените.

В интервюто, което медиите зад Океана окачествяват като странно, Уайнстийн казва, че се чувства като "забравен мъж. "Направил съм повече филми, режисирани от жени и предназначени за жени от всеки друг режисьор в Холивуд, говоря за времето преди 30 години. Не говоря за сега, когато е лесно да се прави филм. Но аз направих първите филми, режисирани от жени. Но сега заради тези обвинения, всичко отиде на вятъра, всичко се изврати. И моите произведения сега са забранени!", каза той.

Наскоро Уайнстийн претърпя гръбначна операция, като лекарите и съдиите се надяват да се възстанови до 6 януари, за когато е насрочено първото му наказателно дело в съда.

Дона Ротуно, адвокатката на Уайнстийн, каза, че се е "ужасила", когато видяла всички публикации в медиите, които обвинявали Уайнстийн, че е симулирал операцията си, зада избегне съда. "Преди да влезе в съдебната зала на предишното дело, той дори се опита да остави проходилката си в колата и да ходи сам, но болката бе твърде силна. Целта му никога не е била да търси съчувствие. Появиха се ужасно много фалшиви новини за състоянието му", допълва Ротуно.

Уайнстийн, който отрече всички обвинения, които са му повдигнати, чака съдебен процес в Ню Йорк по пет различни обвинения за злоупотреби със сексуален характер. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама