Намушкаха българин в Италия

16:55, 27 дек 19 25 2355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Яростен междусъседски спор довел до намушкването на българин, живеещ в южноиталианското градче Терранова. Кавгата избухнала преди ден между нашенец и местен „по тривиални причини и могла да завърши трагично“, пишат от „Gazzeta del Sud“, цитирани от “24 часа“.

Караницата между двамата младежи така се разпалила, че накрая се стигнало до раняването на българина от страна на жителя на Терранова.

Трима алпинисти загинаха в Италия

Първи на мястото на разправията пристигнали военните по заповед на поручик Станислао Порхия. Той от своя страна бил уведомен за случилото се от капитан Оскар Карузо. След това пристигнал и екип на спешна медицинска помощ, който веднага откарал пострадалото лице в болница „Annunziata di Cosenza“, където се погрижили за раната му. След като бил превързан, българинът и нападателят били откарани в районното на Козенца.

Българин е загинал при тежка катастрофа в Германия навръх Коледа

Според разследващите, прочели доклада на нападателя, именно спорът бил посочен като повод за изваждането на ножа. Двамата мъже се скарали по време на вечеря и излезли отвън, за да разрешат проблема, а оръжието, което било използвано, било взето от трапезата. В следващите часове били привикани да дадат показания и останалите съседи. В момента все още се изяснява причината, довела до караницата между двамата младежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама