A1 пусна нов дигитален портфейл A1 Wallet

13:22, 20 дек 19 25 2307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

А1 пусна нов дигитален портфейл – A1 Wallet, за потребителите на мобилни устройства с Android и iOS, съобщиха от компанията.

A1 Wallet е мобилно приложение, което позволява извършването на безконтактни плащания чрез NFC и Apple Pay, мигновени преводи между потребителите на приложението чрез мобилен номер, плащания чрез QR код, индивидуален IBAN и функция за съхранение и използване на карти за лоялност. Дигиталният портфейл се предлага с два плана - Standard и Premium спрямо нуждите на клиентите.

A1 Wallet позволява безконтактно плащане със смартфон на POS терминал, както с мобилни устройства с Android, поддържащи NFC, така и с iOS устройства чрез Apple Pay. Клиентите на дигиталния портфейл могат да заявят безплатна виртуална карта MasterCard, с която да пазаруват онлайн. С A1 Wallet могат бързо да се изпращат и получават пари без такси между потребителите на А1 и phyre чрез мобилен номер и QR код. Също така потребителите могат да поискат пари безплатно чрез линк, който да изпратят чрез SMS, имейл или друга платформа за съобщения.

Зарежданията на дигиталния портфейл чрез банкова карта са мигновени и за двата плана - Standard и Premium. За клиентите на Premium те са напълно безплатни и неограничени във времето, а за тези на Standard са безплатни за период от 12 месеца, след което се заплащат. Потребителите на A1 Wallet имат индивидуален IBAN, с който могат да получават и да изпращат парични преводи в лева и в евро с ниски такси за клиентите на Standard и без такси за тези на Premium.

A1 Wallet има изчистен и удобен за използване интерфейс, а потребителите могат да се възползват и от функциите за съхранение и използване на карти за лоялност. За да не изпускат добри предложения, клиентите на дигиталния портфейл могат да следят брошури с актуални оферти на някои от най-големите търговски вериги в страната, които редовно се актуализират в приложението.

Дигиталният портфейл има отлични аналитични функции и неговите потребители могат бързо да видят своите разходи на седмична и месечна база. По този начин те могат да следят състоянието на своите финанси по всяко време и от всяко място.

Приложението А1 Wallet може да бъде свалено безплатно от App Store и Google Play Store, като е достъпно за всички потребители, независимо от мобилния оператор, чиито услуги използват. Стартирането на новия дигитален портфейл е поредна стъпка от политиката на компанията да прави технологиите по-достъпни и по-лесни за използване от българските потребители.

Ключови думи
А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама