Ивелин Попов разкри защо се е отказал от националния отбор

16:45, 19 дек 19 / Спорт 25 1728 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ивелин Попов разкри причините да се откаже от националния отбор по футбол, но си остави и вратичка за зваръщане.

Капитанът Ивелин Попов се оттегля от националния тим

"Негативизмът е първата причина. Втората е, че за някои футболисти националният отбор не е приоритет. Третата е свързана с досегашния директор Йордан Лечков и неговите критики към отбора. Трудно бих се върнал, но нека изчакаме да се срещна със селекционера", заяви Попето.

Бившият капитан обяви в интервю за "Канал 3", че трудно може да промени решението си да се върне поне за баражите за Евро 2020. Той все пак си остави вратичка, като призова да се изчака срещата му със селекционера Георги Дерменджиев в близките дни.

Той разкри плановете си да спре да играе за България преди последната евроквалификация с Чехия през ноември и завършва кариерата си с 90 мача за тима. 

Припомняме, че в средата на ноември дългогодишният капитан на националния отбор на България заяви, че се оттегля от тима. За последно той излезе с националния екип в срещата срещу Чехия от квалификациите за Евро 2020.

 

 

Националите имат шанс да се класират за Европейското първенство догодина, ако мрез март 2020-а победят Унгария, а после Исландия или Румъния в София в плейофите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама