Снимки на деня 19 декември 2019

13:30, 19 дек 19 25 5163 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обхванат от горските пожари дом в Бъкстън, Сидни, Австралия. Страната обяви извънредно положение в щата Нов Южен Уелс на фона на рекордната гореща вълна.
Пожарникар, облечен като Дядо Коледа, пристига на джет на плажа Копакабана в Рио де Жанейро, носейки подаръци за децата.
Туристи се разхождат из Конгреса на САЩ във Вашингтон докато в Сената тече гласуването на импийчмънта на президента Доналд Тръмп.
Ракетата "Атлас V" с космическия кораб на Боинг Starliner преди да бъде разположена на стартовата площадка на Кейп Канаверал във Флорида, САЩ.
Хора влизат в устата на гигантски кит, изпълнен със светлина, по време на фестивала Brilla Colombia в Богота, Колумбия. Фестивалът се провежда в ботаническата градина до 12 януари.
Турист се е потопил в Мъртво море през декември месец. Морето е една от най-големите туристически дестинации в Израел.
Две африкански лъвчета биват показани по време на пресконференция в Пеканбару, Индонезия. Полицията е конфискувала четири лъвчета и бебе леопард от контрабандисти.
Посетители из коледен базар на Ратхаусплац във Виена, Австрия.
Макет на древен будистки храм, направен от Лего части, е показан на изложба на Асоциацията на корейските лего потребители в Сеул, Южна Корея.
Коледна декорация пред офис сграда в Банкок, Тайланд.
Биодом - огромно ново разширение на зоопарка в Будапеща, което е в процес на строеж.
Обхванат от горските пожари дом в Бъкстън, Сидни, Австралия. Страната обяви извънредно положение в щата Нов Южен Уелс на фона на рекордната гореща вълна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама