До 18 градуса в четвъртък

06:40, 19 дек 19 25 1944 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На места в равнините и низините ще има и мъгла. Ще бъде почти тихо. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между минус 1 и 4 градуса, а максималните ще останат в широки граници - от 8-10 градуса в местата с по-трайна мъгла до 17- 18 градуса в по-високите части от страната, в София - около 11 градуса.

Над Черноморието ще има разкъсана висока облачност, преди обяд на места по южното крайбрежие с намалена видимост. Ще духа слаб вятър, предимно от запад-югозапад. Максималните температури на въздуха: 14-15 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще има разкъсана средна и висока облачност, без валеж. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра - около 10.

В петък ще се повишат сутрешните температури, дневните в Западна България слабо ще се понижат, а на изток, където ще духа слаб до умерен югозападен вятър, ще останат до 14-16 градуса. На отделни места в югозападните райони е възможно да превали слабо.

В събота облачността ще бъде предимно значителна, като на отделни места, главно в западната половина от страната ще превали дъжд, над 1500 метра - сняг. Вятърът ще се запази югозападен, в Източна България умерен и силен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама