Снимки на деня 16 декември 2019

13:40, 16 дек 19 25 4666 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Туристи на наводнения площад "Сан Марко" във Венеция, на която има разположена коледна елха въпреки високата вода.
Антиправителствени протести пред парламента в Бейрут, Ливан.
Еврокомисаря по риболова Виргиниус Синкевичус заедно с екоактивисти, облечени като супергерои, по време на  внасяне петиция в Европейския съвет в Брюксел. В петицията се иска край на свръхулова на риба.
Маймуната мандрил Камбанка държи новороденото си бебе в сафари парк край Тел Авив, Израел.
Деца играят на хокей върху замръзнало езеро край едноименния манастир в Борисоглебский, Русия. Зимата е мека и без сняг дори в тези северни части.
Строителни работници върху покрива на стадиона "Ал Джануб" в Доха, Катар, вторият от осемте, които ще приютят Световното по футбол през 2022 г.
Членове на панамското племе гуайми събират реколтата на кафеените плантации в Сона де лос Сантос, Коста Рика. Членове от плечена от Панама и Никарагуа пристигат тук, за да участват в беритбата, която трае до март.
Протестиращи са закрили очите си по време на демонстрация срещу насилието над жени пред мемориала Линкълн във Вашингтон. Движението "Un violador en tu camino" (Изнасилвач на пътя ти) започна през ноември в Чили и се разпространи из целия свят.
Коледни светлини огряват улиците на Кралския път във Варшава, Полша.
Слънчеви панели върху международно училище в Town Sukhumvit 77, Банкок. Кварталът е първата в Югоизточна Азия P2P блокчейн-задвижвана търговска платформа за възобновяема енергия, която използва слънчеви панели.
Туристи на наводнения площад "Сан Марко" във Венеция, на която има разположена коледна елха въпреки високата вода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама