Полиция денонощно чака гълтач на дрога в Благоевград да я изхвърли

18:55, 14 дек 19 25 3486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цяло денонощие, полицаи и съдебни охранители дежурят в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград в очакване задържан мъж да изхвърли погълнат наркотик, предава БГНЕС.

50-годишният Кирил И., наркозависим, криминално проявен и дилър, е задържан към 13 часа в петък на улица „Иван Михайлов” по време на сделка.

Обискиран е и намиращият се наблизо лек автомобил, известният с прякора си „Уята” е задържан за 24 часа. Понеже се предполага, че е погълнал наркотик, приготвен за разпространение, в 19 часа снощи е приет в СПО, цяла нощ двама полицаи седят до него, с надеждата да изхвърли по естествен път погълнатия наркотик в презерватив.

Задържаният отказва рентген, за да се установи дали наистина е погълнал нещо с мотива, че не желае да бъде облъчван. Отказал да приеме и разхлабително. Тъй като това не се случи до 8 часа тази сутрин, на задържания му е наложена прокурорска за 48 часа.

След кратък престой в следствения арест, днес към 11 часа, задържаният отново е доведен в Спешно-отделение и закопчан с белезници за леглото.

Този път го охраняват служители на ГД „Излежаване на наказанията” /ГД ИН/.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама