Снимки на уикенда 7 и 8 януари 2019

13:40, 08 дек 19 25 4977 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Момиченце се радва на джинджифилова къщичка, изложена по време на благотворително събитие в Музея Кискун в Кишкунфелегихаза, Унгария.
Жители и гости на Милано наблюдават първото за сезона оперно представление в "Ла Скала" на екрани на открито пред галерията "Виторио Емануеле".
Зрители в "Ла Скала" по време на откриването на сезона с операта "Тоска".
Сараево, Босна, потопено в мъгла. Властите препоръчаха на гражданите да намалят ползването на автомобили. В събота Сараево беше един от най-замърсените градове в света с индекс на качеството на въздуха 411 AQI.
Кънкьори се пързалят на ледена пързалка във Вашингнот в Enchant Christmas - пътуващ коледен панаир. Панаирът продължава от 22 ноември до 29 декември.
Членове на "Анонимните за Безгласните" показват видеокадри на животни, убивани в кланици, по време на протест в Тайпе, Тайван.
Мъж, преоблечен като Свети Николас, поздравява събралите се хора от централната катедрала във Фрибург, Швейцария. Светецът е патрон на града - с падането на нощта той язди магаре по улиците му, начело на процесия пред катедралата, откъдето изнася реч.
 Футболни фенове с бради на Дядо Коледа по време на мач от германската Бундеслига.
Афганистанки получават хранителни помощи от WFP в Херат. Около 7000 семейства получават помощи от организацията.
Мъж тренира орела си в Тайпе, Тайван. Според проучването на организацията InterNations, за втори последователен път Тайпе става най-доброто място за живеене и работа в чужбина.
Коледна украса по улиците на Мексико сити.
Кадри от Международния фестивал на китайските фенери в Сантяго де Чили.
Момиченце се радва на джинджифилова къщичка, изложена по време на благотворително събитие в Музея Кискун в Кишкунфелегихаза, Унгария.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама