Еленски фирми участваха на благотворителен базар в Братислава

14:56, 03 дек 19 25 1339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Производители на местни продукти представиха община Елена на благотворителния базар в Братислава, който се проведе на 24 ноември. С писмо до кмета инж. Дилян Млъзев посланикът ни в Словакия Йорданка Чобанова благодари за дарителския жест на фирмите и подкрепата им за достойното представяне на нашата страна с разнообразни български стоки.

Месните деликатеси на „Елена мес“ ООД, „Билтранс-Велев“ ЕООД, соковете и сушените билки на „Нейчъръл Чойс“ ЕООД, пчелният мед на пчелна ферма „Стефанови“ в с. Раювци и млечните продукти на „БиСиСи Хандел“ ООД – еленската мандра са впечатлили посетителите с високо качество и невероятен вкус.

Коледният базар в словашката столица е едно от най-популярните благотворителни мероприятия в страната, с 28-годишна традиция. Организира се от Международния клуб на жените и представлява своеобразна презентация на участващите в него чрез дипломатическите си представителства държави. Тази година в него са участвали 40 дипломатически представителства, международни училища и НПО. От началото на провеждането на базара са събрани и разпределени над един милион евро. Печалбата е предназначена за благотворителни проекти в цяла Словакия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама