Снимки на деня 28 ноември 2019

13:40, 28 ное 19 25 4779 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разрушена сграда след земетресението в Дуръс, Албания. 6,4 по Рихтер разтърси страната на 26 ноември. Над 40 са загиналите.
Прожекция върху купола на катедралата "Сейнт Пол" в Лондон на последния шедьовър на Уилям Блейк "Ancient of Days" по повод рождението му. Творбата ще може да се наблюдава всяка вечер през тази седмица.
Чакащи пътници на летище "О`Хеър" в Чикаго, САЩ, завръщащи се по домовете си за Деня на благодарността. Тази година пътниците срещат трудности заради зимните бури и силните ветрове.
Протестиращ държи изкуствен човешки череп и плакат "Убийството не е грях когато държавата го извършва" по време на демонстрация срещу правителстовто в Богота, Колумбия. Протестите ескалираха след смъртта на 18-годишен, убит от полицията по време на митинг.
Берлинският зоопарк показа новородените панди. Майка им Мън Мън ги роди на 31 август, те са първите, родени в Германия.
Военен шлем изложен по време на оръжейно експо в Ротердам, Холандия.
Местни момичета в Гватемала практикуват таекуондо в село Типулкан. Бойното изкуство им помага да се защитават от насилието срещу тях, което е често срещано в страната.
Деца от детски градини в Сеул, Южна Корея, даряват спестовните си касички за благотворителност. Парите, събирани в продължение на една година, ще бъдат дарени за семейства в нужда.
Картината "Nu Orange" на френския художник Пиер Бонар в музея "Бонар" в Льо Кане, Франция. Картината се завръща във Франция след 20 години.
Активисти за правата на животните са облечени като лабораторни мишки и са се затворили в клетка пред завод в Куала Лумпур, Малайзия. Членовете на РЕТА призовават компанията "Аджиномото" да спре с експериментите с животни.
Разрушена сграда след земетресението в Дуръс, Албания. 6,4 по Рихтер разтърси страната на 26 ноември. Над 40 са загиналите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама