Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС (Обновена)

15:20, 26 ное 19 25 2322 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

Публикувана в 13:50, Обновена в 15:20

 

Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС в столичния квартал "Бояна". В района има засилено полицейско присъствие. Разследването, по което се работи, е свързано с подозрения за злоупотреби, свързани с наемане на тренировъчни и спортни бази.

Разследването се води от Икономическа полиция и е от няколко месеца.

"Децата футболисти са нашето бъдеще. Не мога да приема манипулативни твърдения и нетвърдения, извадени от контекста, с които се внушават недобросъвестни практики в БФС по отношение на децата", каза на пресконференция изпълнителният директор на БФС Борислв Попов, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

По думите му избират хотели поне 4 звезди, защото децата заслужават най-доброто като обстановка, терени, храна и лекари. Той допълни, че ако има някой, който е извършил неправомерно действие, ще си понесе отговорността и последствията.

''Дълбоко обиден съм от това, което се случва по медиите от известно време. Отправят се обвинения, в които няма нищо'', каза Емил Костадинов, член на БФС. ''Ще се борим докрай, защото съм сигурен, че никой от нас не е направил нищо грешно'', заяви той и допълни, че няма никакво притеснение, защото знае какво е правил.

На същото мнение е и Борислав Попов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама