Заради едно билетче: Нередовен пътник и контрольор се спречкаха на улицата

09:43, 25 ное 19 25 2242 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Видео, заснело бой между нередовен пътник и контрольор, предизви бурни реакции в социалните мрежи, съобщава Нова телевизия.

На кадрите се вижда как служителка на Центъра за градска мобилност дърпа за якето пътничка, която вика и моли за помощ.

„Пътувах в автобуса. Чух викане. На спирката видях как явно нередовна пътничка иска да избяга, а две контрольорки се опитват да я спрат. Проблемът е, че се е стигнало да физическа разправа”, разказва очевидец.

„Жената пътуваше гратис. Отказа да плати съответната глоба. Помолихме я да слезе на спирката, за да й съставим акт за нарушение. Тя беше спокойна, съгласи се. След като слязохме, се опита да избяга. Колежката искаше да я спре'', обяси Анита Антониева, служител на Центъра за градска мобилност. 

''В този момент нередовната пътничка стана агресивна. Скъса ми чантата. Засили се към мен, счупи ми апарата. Хвана ме за косата и започна да ме бие и дори ме ухапа. Всичко това се случи преди да я дръпна за якето. Обадихме се на 112 и пътничката се опита да избяга. В този момент аз я хванах, но все пак тя не беше глобена'', допълва служителката.

„Чрез мобилни екипи на органите на реда се опитваме да намалим броя на нападенията в градския транспорт”, поясни ръководителят на „Контрол по редовността на пътниците” Алексей Фикинчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама