Къде няма да има вода в София

07:00, 26 ное 19 25 2043 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 15 -та с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Долни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 15 ъгъла с ул. 16.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Благоев“ с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Кокалянски ханчета“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Берон“ ъгъла с ул. „Ведена“.

На 26 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Бойчо Бойчев“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бойчо Бойчев“, ул. „Подлозище“, ул. „Торни Смърдан“, ул. „Траян Танев“ №1 ул. „Веселин Бешевлиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев“ ъгъла с ул. „Подлозище“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама