Издигат Любо Ганев за президент на БФВ на 27 ноември

08:25, 23 ное 19 / Спорт 25 2993 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата за нов президент на централата на инициативния комитет, който иска мащабни промени във волейбола, съобщи в. 24 часа.

Припомняме, че миналата седмица неговите членове обявиха, че с подписка искат да предизвикат изборен конгрес, за да настъпят промени и да се спре пропадането на този спорт. В комитета влизат девет отбора от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей (Пловдив), както и женският Марица (Пловдив).

Цеко Минев е новият зам.-председател на Олимпийския комитет

От елита към исканията на комитета не са се присъединили Монтана, Арда (Кърджали) и шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас). Бунтовниците реагираха на анонса за общо събрание на федерацията, което ще се проведе на 20 декември в Казанлък.

На него ще се освобождават членове на управителния съвет и ще бъдат приемани нови. Сред първите се очаква да е Ганев, което зяви самият той. Само член на управата може да се кандидатира за президент. Така евентуално изваждане на Ганев ще го лиши от възможността да се кандидатира. Затова и опозицията предприе спешни действия.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 ROCKY 14:50, 25 ное 19

Не съм сигурен,дали Любо Ганев не е под влиянието на Данчо Лазаров !

2 ROCKY 14:51, 25 ное 19

Не съм сигурен дали Любо Ганев не е под влиянието на Данчо Лазаров !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама