ГЕРБ: Нинова да разкрие имената на лошите бизнесмени

16:40, 22 ное 19 / Политика 25 5281 Християна Димитрова
1
2
3

''Ние настояваме, като се каже ''А'', да се каже и ''Я''. Всички тези бизнесмени да се кажат поименно. Нинова да каже поне откъде са, млади ли са, стари ли са, да видим ние по косвени признаци кои са те'', заяви на пресконференция на ГЕРБ Делян Добрев, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Поводът е изказване от пленарната трибуна днес на лидерът на БСП Корнелия Нинова, която обвини Борисов и „шепа бизнесмени“, чиито имена не назова, че са „хвърлили милиони“ за смяна на председателя на БСП.

По думите на Добрев е замесено името на ПП ГЕРБ и ако няма такива бизнесмени, то според него някой се прави на жертва, за да спечели симпатии на избирателите.

Александър Ненков от ГЕРБ определи изказването от пленарната трибуна днес на лидерът на БСП Корнелия Нинова като опит за манипулация.

''Искаме да помолим за имената на бизнесмените, защото ако няма такива бизнесмени и олигарси, то тогава излиза, че някой има режисиран план да се изкара жертва преди някакви конгреси с цел да спечели гласовете на общото събрание'', категоричен бе Добрев.

По думите му те явно не съществуват, защото никой не ги назовава:

Традиционно в БСП бизнесмените са лошите, Корнелия Нинова не е бизнесмен, никога не е била бизнесмен, никога нищо не е приватизирала, а сега едни лоши бизнесмени и олигарси, заедно с Борисов, се опитват.

Делян Добрев каза още, че следващата седмица е първото заседание на делото, с което съди Елена Йончева за клевета. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани