Открий млечните продукти на LB BULGARICUM на пазар „Ситняково“

10:21, 20 ное 19 25 1525 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фирмата предлага редица висококачествени млечни продукти:

Кисело мляко

Ел Би Булгарикум е българското кисело мляко получено от висококачествено краве мляко и симбиотична закваска, съдържаща изолирани в България Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus полезни бактерии. Отдавна доказани и неоспорими са полезните въздействия на българското кисело мляко върху човешкия организъм. То подобрява състоянието на чревната микрофлора, благоприятства стомашно-чревния тракт и нормализира перисталтиката.

Прясно мляко

Прясното мляко „Ел Би Булгарикум” е продукт с отлични вкусови качества и висока хранителна стойност. И малки, и големи знаят, че няма нищо по-успокояващо от чаша топло мляко преди сън. Но освен приятно, то трябва да е и хранително и пълноценно.

Сирене и кашкавал

Какво е българската трапеза без бялото саламурено сирене и кашкавала? Те традиционно присъстват и в портфолиото на „Ел Би Булгарикум”. Произвеждат се от натурално висококачествено краве мляко и не съдържат генномодифицирани съставки, затова притежават приятен млечнокисел вкус и висока хранителна стойност. Подходящи са както за предястия, така и за основно ястие, тъй като са преминали необходимия процес на зреене.

Специални сирена

Не е нужно да има специален повод, за да се поглезиш със специалните сирена на „Ел Би Булгарикум”. Те се произвеждат от висококачествено краве мляко и добавка от специално разработени закваски по технология на „Ел Би Булгарикум”. Колекцията ни от специални сирена са вкусно допълнение към трайните млечнокисели продукти и подхождат на трапезата ви независимо от повода.

Сезонни продукти

Традицията повелява да не се влагат никакви допълнителни примеси и съставки в производството на висококачествени млечни продукти от овче и козе мляко.
Затова „Ел Би Булгарикум” се съобразява с естествената цикличност в природата и произвежда качествено сирене и кашкавал от овче и козе мляко през сезоните, в които тези суровини са най-хранителни и чисти.

Масло

Хубавото масло се топи в устата, когато е произведено по класическа българска технология от сметана с истински фин и лек млечен вкус. Маслото на „Ел Би Булгарикум“ не съдържа растителни мазнини и е подходящо както за директна консумация, така и като добавка към различни основни ястия и предястия.

Функционални храни

Функционални храни с балансиран състав на основните хранителни компоненти, получени от сухо пълномаслено и обезмаслено краве мляко, с частично разграден млечен белтък до лесноусвоими пептиди и свободни аминокиселини и млечна захар, разградена до лесноусвоими монозахариди и с добавка на оригинален български щам L. bulgaricus с пробиотични свойства.

Пазар” Ситняково”, предлага и редица други млечни продукти! Елате и се уверете сами, Очакваме Ви!

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама