Арестуваха българка за обир на коли в Гърция

14:41, 18 ное 19 25 2066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българка е арестувана в Гърция заради обир на коли. Тя е действала заедно със своя приятел, който се издирва. За да избегнат задържането, двамата направили опит да прегазят служителите на реда, съобщи БНР.

Двама българи - мъж и жена, са били преследвани няколко часа от гръцката полиция. Полицаи ги засекли да обират камион до Катерини, подали сигнал за арест, но българите се качили в личната си кола, направили опит да прегазят полицаите и с много висока скорост се насочили към границата. Те изоставили колата до граничния пункт „Промахон и направили опит да напуснат Гърция.

Задържаха хероин за 3,6 млн. лв. на "Дунав мост" при Русе

44-годишната българка е арестувана и предадена на прокуратурата в Катерини, издирва се мъж на 50 години.

По време на разследване е доказано, че за една година те са извършили поне 13 обира на коли и са откраднали над 18 хиляди евро и ценни предмети.

Арестуваха най-издирвания престъпник, ограбил банка с пластмасов пистолет

Арестуваната българка признала пред полицията, че заедно с 50-годишния ѝ приятел обирали коли от паркинги в близост до Лариса и Катерини. Използвали заглушител за алармите на автомобили. Идвали често в Гърция, всеки път с различни коли, за да се предпазят от разпознаване от охранителни камери.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама