Осем убити и над 20 ранени при взрив на кола-бомба в Сирия

16:36, 10 ное 19 / Свят 25 1988 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Афганистанските служители в областта на сигурността на мястото на самоубийствения  бомбен атентат в Газни, Афганистан, 22 май 2019 г. В докладите се посочва, че най-малко пет души, включително две деца, двама афганистански полицаи и цивилен, са починали, а други 17, включително жени и деца, са ранени след бомбандировката в град Газни.
Афганистанските служители в областта на сигурността на мястото на самоубийствения бомбен атентат в Газни, Афганистан, 22 май 2019 г. В докладите се посочва, че най-малко пет души, включително две деца, двама афганистански полицаи и цивилен, са починали, а други 17, включително жени и деца, са ранени след бомбандировката в град Газни.

Най-малко 8 души загинаха и повече от 20 бяха ранени след експлозия на кола-бомба, разтърсила село Сулук в северната част на сирийското правителство Ракка, съобщи турското министерство на отбраната в "Туитър". Министерството обвинява кюрдската милиция за нападението.

"Невинни цивилни бяха избити от кървавите терористи на ПКК/YPG. 8 цивилни бяха убити, а над 20 бяха ранени при нападението, организирано от терористите в южната част на Тал Абяд", се казва в публикацията.

Смъртоносният инцидент идва седмица след експлозия в Тал Абяд на сирийско-турската граница, довела до смъртта на 14 души, включително седем цивилни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама