Григор Димитров проведе открит урок с децата от школата на ТК Хасково

19:25, 08 ное 19 / Спорт 25 3222 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първата ракета на България Григор Димитров зарадва с открит урок децата от школата на ТК Хасково.

В 15:40 часа той пристигна на тенис кортовете на Канана. Там го очакваха стотици фенове. Повече от час продължи откритият урок на тенис звездата, като Гришо зарадва феновете си с автографи и много емоции, съобщава БГНЕС. 

28-годишният тенисист обяви по-рано днес на пресконференция, че ще участва в първото издание на АТП Къп като играещ капитан за страната ни, а впоследствие намери време и да поиграе тенис с деца в родния си град.

Григор Димитров ще играе за България в АТР Cup

„Радвам се, че съм в къщи, да се прибера в родния ми клуб, родния ми град. Щастлив съм, защото винаги има една много хубава носталгия, винаги има деца с усмивка – това, което направи семейството ми за мен, осъзнавам с всяка изминала година колко много са ми дали те. Винаги се радвам, когато мога да допринеса за спорта, спортът ми е дал толкова много“, започна Григор.

„Моят съвет не е от такова значение, но самите ранни години са най-важни. Аз винаги съм имал правилните хора със себе си. Малко спонтанна почивка направихме в Исландия, винаги има време през годината за една такава почивка със семейството. Не знам колко време ще остана още в България, зависи, тази година имам малко повече време да почина, така че, ако имам повече дни да остана, ще го сторя. Пожелавам си през следващия сезон да няма контузии, да започна годината, както знам, че мога и да достигна нивото, което знам, че мога - после се надявам още по-нагоре“, завърши Димитров.

През 2019 година нашият тенисист достигна до полуфиналите на Ю Ес Оупън (загуба от Медведев) и Мастърса в Париж (загуба от Джокович), като се завърна в понеделник в топ 20 на мъжкия тенис. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама