Да помогнем на 14-годишния Иван, който е в будна кома след катастрофа

09:45, 08 ное 19 / Общество 25 1310 Topnovini
1
2

Организират благотворителен концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко, който пострада тази година на 17 юни на злополучното Т-образното кръстовище за с. Долище край Варна.

Катастрофата отне живота на две жени и остави 14-годишното момче в будна кома, който единствен оцеля в леката кола при сблъсък с товарен автомобил.

След пътния инцидент той губи майка си и баба си. Лекарите правят всичко възможно от юни месец насам детето да подобри състоянието си, скоро Ванко ще бъде събуден от будната кома и ще бъде изписан, но с това борбата за живота му не спира. С всички сили неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия.

Необходимата сума за лечението 78 000€ е крайно непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа.

За да се съберат парите за лечението на момчето, неговите близки организират концерт, който е предвиден за 18 ноември, понеделник, в 18:00 часа в GRAND MALL VARNA, етаж 2.

Иво, който пише, за да събира средства за лечението си

В благотворителната кауза ще се включат редица изпълнители, сред които Гайдарски оркестър при НУИ"Добри Христов" – Варна, Възпитаници на ШНП "Фолклора магия" - Варна, преподавател Павлинка Тодорова, Ориент клуб "Халея"- Варна, Спортен клуб Варненска айкидо академия, Поп и джаз изпълнители - вокален педагог Кремена Матева, Клуб "Огледало" - спортни и модерни танци, ДГ 38 "Маргаритка" – Варна, Танцова школа при ДГ 38 "Маргаритка" - с ръководител Петър Иванов, Танцова школа "Маргаритки" към ДГ 38 „Маргаритка“, очакваме и отговор от Деси Добрева и "Весели щурчета" Томислав Троев - пиано и други.

На благотворителния концерт са поканени всички, които могат и имат желание да помогнат с каквото могат, за да може едно дете да получи шанс за бъдещето си.

Банкова сметка:

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

Титуляр: Добромир Емилов Тодоров  

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 143 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.