Пускат поетапно парното в София

12:11, 05 ное 19 25 1581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Топлофикация” стартира от днес общото включване на отоплението в столицата. Започва се първо с детските градини, учебните и здравните заведения, след това жилищните сгради във всички райони и накрая администртивните сгради и стопанските потребители.

От „Топлофикация“ ни напомнят да отворим на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверим електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, трябва да потърсим съдействие от топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението да сме приключили ремонтите. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Ако поради някакви причини искаме отоплението ни да бъде включено по-късно, можем да подадем заявление, подписано от всички в сградата. За въпроси телефонът е 0 700 11 111.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама