Дончев: Всички играха срещу нас, никаква политическа хигиена

15:49, 04 ное 19 25 1953 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В много от случаите всички играха срещу нас. Това е много интересен детайл и трябва да се влезе в дълбочина. Единственото, което ги обединяваше е, че бяха срещу нас- никаква политическа хигиена. Ляво, дясно- няма такива неща. Това каза на брифинг Томислав Дончев от Изпълнителната комисия на ГЕРБ след втория тур на местните избори, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. „Тезата „против“ е липса на теза. Не е цел за това и резултатите са такива“, коментира той.

Изпълнителният комитет на Манолова ще иска касиране на изборите 

Който има намерения за касиране на изборния резултат, да се обърне към съда“, призова Дончев. Той посочи, че ако се следва тази технология, то от ГЕРБ трябва да са недоволни от изборите в Русе или Плевен напр. „Купеният вот обаче е темата. Подадохме множество сигнали, надяваме се да стигнат до край“, обърна внимание Томислав Дончев.

„Искам да успокоя всички- изборите свършиха, няма нужда от повече агитация. Дойде време за работа. Сега е моментът да се правят анализи“, заяви той. „Въпреки всичко съхраняваме подкрепата си, което е постижение“, посочи Дончев и уточни, че на много места ГЕРБ присъства в централната и местната власт. „Обект сме на укори от всички и сме виновни за всичко“, допълни той. Томислав Дончев обяви, че след местните избори мерки от всякакъв тип в ГЕРБ ще бъдат взети. "За тези резултати някой носи отговорност- или хората не са работили достатъчно или не са поддържали адекватна комуникация и контакт с гражданите", каза още той. 

"Не инцидентна мода, а почти норма стана парламентарно представени партии, имащи претенцията за системни, да се крият зад всякакви инициативни комитети. Много удобно", коментира Дончев. 

На 7 ноември от 12.00 часа в кино "Люмиер" ГЕРБ ще обсъди резултатите от изборите на Национална работна среща. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама