Калоян Паргов: Мая Манолова постигна впечатляващ резултат

09:19, 04 ное 19 25 1632 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Мая Манолова е най-добрият кандидат, който БСП можеше да излъчи. Това е максимумът", каза пред БНТ лидерът на БСП-София Калоян Паргов. Той уточни, че това са показали и анализите, които БСП са направили лятото.

"Първо, очакванията бяха за победа. Второ, искам да кажа, че самата Манолова направи впечатляващ резултат. Нещо, което отдавна не се беше случвало в София", каза Паргов.

"Това е резултат в следствие на усилията на много хора, на партиите, които я подкрепиха, на БСП. Левицата беше една от основните партии, които стояха зад нея, наред с други в ляво-център и дясно-център", добави той.

Манолова още брои: Разликата в гласовете била под 3%

На въпроса дали могат ли да бъдат касирани тези резултати, Паргов отговори: "Първо трябва да изчакаме окончателното преброяване, за да видим каква е разликата. Разликата е около 5%. Виждаме, че дистанцията доста се скъси, станахме свидетели за пореден път на една манипулация, която не е хубаво, може би, да казвам пред други медии за други медии, но всичко това, което се тиражираше цял ден - и при първия, и при втория тур, очевидно, че е важно за избирателите и ги кара да взимат едно или друго решение".

Изпълнителният комитет на Манолова ще иска касиране на изборите

Паргов благодари на "десетките и стотици симпатизанти и членове доброволци", на кандидати за населени места и за районни кметове, както и на Мая Манолова за "тази битка, която изнесе в София".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама