Иван Портних: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на Варна

14:36, 03 ное 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1310 Шрифт:
Topnovini

Нека бъдем активни днес и да гласуваме за европейското развитие на Варна. Да не правим експерименти с нашия град, а да подкрепим динамичното развитие. Това заяви Иван Портних, кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ, след като упражни правото си на вот, съобщиха от партията.

Попитан как оценява предизборната кампания, той заяви: „Ние имахме позитивни послания към хората, без лъжи и внушения, без популизъм.

Красен Кралев: Гласувам за работливия, а не за кресливия

Споделяхме резултатите от работата си и новите проекти, които вече се изпълняват. За съжаление, станахме свидетели на манипулации, омраза и негативизъм, които не са достойни за Варна. Няма да си позволим да влизаме в този тон. Подали сме жалби за нарушения и манипулации и в деня за размисъл, и днес. Очакваме решението на компетентните органи.“ Иван Портних допълни още, че е готов с нова програма, с ясни приоритети и проекти. „Ударното темпо от последните няколко години  е отлична основа за надграждане през следващите години. Ще продължим с развитието на инфраструктурата в града - след обновяването на централните булеварди фокусът вече е върху малките улички, междублоковите пространства, нови паркоместа, зони за отдих, зелени зони, за да може всеки варненец да усети промяната пред своя дом. Но тази промяна започна и в икономически план – със създаване на различен профил на града. Големи международни компании вече избраха Варна за развитие на IT и аутсорсинг бизнес, търсенето на кадри е голямо. Продължаваме работа и за новата индустриално-промишлена зона край Аксаково, която с напредването на строежа на автомагистрала „Хемус” става все по-атрактивна за инвеститорите. Общата цел е – осигуряване на високоплатени работни места, по-висок стандарт, създаване на условия младите хора не само да се образоват в нашите университети, но да остават и да се реализират тук, във Варна. Затова днес изборът е простичък – развитие или застой.

Нека подкрепим европейското бъдеще на нашия град“, призова Иван Портних.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама