Антоанета Барес участва в българо-емиратски форум

16:41, 01 ное 19 25 1564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес представи компанията по време българо-емиратски форум, който се проведе в резиденция Бояна в петък, съобщиха от НКИЗ.

Тя презентира дейността на държавното дружество, което проектира, управлява и развива индустриални зони. Антоанета Барес изтъкна, че НКИЗ създава благоприятни условия за инвестиции, като развива проекти, отговарящи на най-новите стандарти.

НКИЗ взе участие във Втората международна конференция за индустриални имоти

Бъдещето принадлежи на тези, които възприемат иновациите“, каза по време на българо-емиратския форум Джума Мохамед Ал Кит, помощник-заместник секретар по въпросите на външната търговия към министерство на икономиката на Обединените арабски емирства. Той презентира страната си, като акцентира върху конкурентоспособността на нейната икономика. „Ние не искаме да привличаме просто капитал, а да има улеснения за инвеститорите“, отбеляза Джума Мохамед Ал Кит. И допълни, че ОАЕ е на първо място по бизнес ефикасност в света, както и по макроикономическа стабилност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама