Десислава Иванчева даде подкрепата си за Мая Манолова

09:04, 30 окт 19 25 2422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова, заявяваме своята подкрепа за Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София", се казва в официална позиция на двете, изпратена до медиите.

"Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Ние сме убедени, че моделът на управление в София трябва да се промени и ние заставаме зад кандидатите на промяната, кандидатите изправящи се срещу ГЕРБ, които се ангажират да работят за запазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата. Ние очакваме от г-жа Манолова, че ще сложи край на порочните практики за облагодетелстване на определени кръгове и ще работи за интересите на жителите на София", се казва още в позицията на представителките на "Зелен Младост".

Иванчева и Петрова настояват Мая Манолова да изпълни поетите ангажименти, а именно: Преместване на строежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София; Стриктно следене за спазване на минималния изискуем процент озеленяване при ново строителство; Проверка на реституциите и продажбите на общински имоти. Борба с имотните измами; Прекратяване продажбата на общински терени, за да има къде да се изграждат училища, детски градини и да се местят инвеститори.

"Ние ще следим за изпълнението на поетите ангажименти и ще бъдем гражданската съвест за промяната. Ще ви информираме периодично какво е направено. И ако не изпълни поетите ангажименти - ще продължим да правим това, което можем - ще осветляваме порочните практики и ще поведем протестите, отново", заявяват от "Зелен Младост".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама