Манолова: Предстои ни избор между диктата и демокрацията

21:46, 27 окт 19 25 3450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благодаря за усилията, вярата и смелостта. Днес София показа, че иска промяна, но ни трябва воля – още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим и да бъдем солидарни помежду си, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот на всички ни“. Това заяви Мая Манолова по време на брифинг след края на изборния ден.

Тя поздрави и другите „кандидати на промяната“, които са защитавали каузата си, въпреки натиска и ударите, които им е нанесла властта. "Резултатът, който показахме днес, означава, че можем да спрем корупцията, еднопартийния монопол над съдбата на хората, мръсния въздух във властта и на улицата. Аз уважавам хората, които са борят, а не тези, които се спотайват“, заяви кандидатът за кмет. Според нея са нужни много сили, за да се справим с лъжата, кражбите и силовата власт.

София няма нужда от усмихнато лице – параван, зад което се крие всичко това. Гражданите искат личности, които да носят персонална отговорност. Пробивът  е направен, направиха го гражданите“, отбеляза, тя като добави, че след 14 години в София ще има балотаж.

Аз осъзнавам отговорността, която ми възлага вотът на хората“, каза Манолова.  Тя заяви, че ще продължи да се бори със същия този хъс и другата седмица. Според нея тези, които не са излезли да гласуват, не са повярвали, че нещо ще се промени.

„Изборът е свещено право. Предстои да изберем между диктата и демокрацията. Предстои да направим избор, дали да отворим вратата и през нея да влезе свободната воля на гражданите във властта или тя да остане затворена и да продължат да ни управляват по същия начин“, каза Манолова, като призова гражданите да гласуват следващата седмица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама