Снимки на деня 28 октомври 2019

13:40, 28 окт 19 / Денят в снимки 25 3463 Topnovini
Протестиращи са блокирали главен булевард в Бейрут, Ливан. Хиляди продължават с протестите вече втора седмица срещу предлагани нови данъци и корупцията в правителството.
1
Новородени четиризнаци в Унгария - три момичета и едно момче. Те са родени след изкуствено оплождане в 32-рата седмица от бременността.
2
Ричард Брансън, основател на Virgin Galactic, позира на фондовата борса в Ню Йорк с модел на космически кораб по повод първия ден от търгуването на акции на Virgin Galactic Holdings на борсата.
3
Бунтовник обучева ученици как да използват оръжие като част от патриотичната програма във военна част в самопровъзгласилата се Донецка република в Донецк, Украйна.
4
Участници в MCM London Comic Con в Лондон.
5
Талисманът Йодли на Световните младежки олимпийски игри се среща с деца по време на обиколка на олимпийския огън в Женева, Швейцария. Игрите ще се състоят в Лозана между 10 и 19 януари.
6
Смог по улиците на Амритсар, Индия, докато в града се чества фестивала Дивали. Нивата на замърсяване на въздуха се вдигат винаги по време на честванията заради паленето на свещи, фенери и фойерверки.
7
Индийка позира до свещи по време на фестивала Дивали в Бопал, Индия. Светлините по време на фестивала символизират победата на доброто над злото.
8
Най-ценната китара в света според Книгата на Рекордите на Гинес на стойност 2 млн. долара и с над 11 441 диаманта е изложена по време на бижутерско шоу в Абу Даби, ОАЕ.
9
Жена минава край двор с изрисувани графити в центъра на Санкт Петербург. Есенните температури в града достигнаха 10 градуса.
10
Актьорите Джон Литгоу и Чарлиз Терон на червения килим преди годишните награди Annual Governors Awards в Холивуд.
11

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани