Четири красавици грабнаха титлите на „Мис Земя 2019“

16:20, 27 окт 19 / Свят 25 2011 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тематичният конкурс за красота, посветен на околната среда има четири победителки, а четирите титли тази година бяха разпределени между жени от Пуерто Рико, САЩ, Чехия и Беларус.

Победителките в конкурса за красота „Мис Земя 2019“ бяха короновани на 26 октомври, като начело тази година застана пуерториканския модел Нелис Пиментел, носителка на титлата "Мис Земя", предаде БГНЕС.

Емания Дейвис от САЩ получи титлата "Мис Въздух" и второ място. 25-годишната Девис е завършил юридическа програма на университета DePaul и е аспирант в Държавния университет Валдоста, гласи съобщени на EinNews, цитиран от Спутник.

Чешката манекенка Клара Ваврускова беше отличена като „Мис Вода” на трето място.

Алиса Маненюк, беларуска волейболистка, която живее в Русия, беше отличена с титлата „Мис Огън“ на четвърто място.

"Мис Земя" е напълно акредитиран ежегоден конкурс за красота с тематичен наклон за околната среда, подкрепен от Програмата на ООН за околната среда, който се стреми да насърчава екологичната осведоменост и отговорност.

Състезанието е третото по големина по отношение на националните състезания, според ABS-CBN News. Наред с "Мис Свят", "Мис Вселена" и "Мис Интернешънъл", конкурсът се включва в така наречените международни конкурси за красота "Голямата четворка".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама