Две жертви и множество ранени при стрелба в Тексас (ОБНОВЕНА)

17:30, 27 окт 19 / Свят 25 2364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама души са били убити при масова престрелка на домашно парти в университета в Тексас, според местните медии, цитирани от Индипендънт.

Съобщава се, че стотици студенти са се събрали на "The Venue Party" в Грийнвил, близо до Далас, за да отпразнуват началото на новата учебна година, пише DarikNews.bg.

Ранените при стрелбата са най-малко 14, предаде предаде "Асошиейтед прес". 

Трагедията се е разиграла малко преди полунощ снощи по време на бал на випускници на филиал на Тексаския университет "Ей енд Ем-Комърс". Според местен полицейски шеф стрелбата започнала около 15 минути след като полицаите вече пристигнали на мястото на партито. Те били повикани поради сигнали за незаконно паркиране и чули изстрели от задната страна на сградата, но не могли да определят дали те били дадени вътре или отвън.

Стрелецът се издирва и засега властите не разполагат с негово описание. Няма информация и колко сериозни са травмите на ранените.

От университета казаха, че партито не е официално организирано от управата, а от самите участници. По оценка на полицаите на него имало около 750 души. От офиса на местния шериф обявиха, че ще дадат повече информация по случая на пресконференция по-късно днес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама